WhatsApp Icon

o nas

nesreča

HK InFortune Electronics Co., Ltd je neodvisni distributer elektronskih komponent, predani smo zagotavljanju elektronskih komponent in podpornih storitev strankam. ustanovljeno leta 2000, imamo logistična skladišča v Hongkongu in Shenzhenu na Kitajskem.

nesreča

HK InFortune Electronics Co., Ltd je pridobil certifikat mednarodnega standarda kakovosti iso9001:2015, držimo se načela "najprej kakovost, najprej stranka" in strokovne tehnične podpore, in v veliko čast nam je, da smo tesen partner številnih znanih proizvajalcev elektronike in skupin, ki so navedene na seznamu .

imamo visokokakovostno elitno ekipo, naše poslovanje pa pokriva več kot 20 držav v vseh regijah sveta. služimo svetovnim proizvajalcem in distributerjem elektronike ter se osredotočamo na storitve oem, ems in cem. HK InFortune Electronics Co., Ltd se nenehno izboljšuje, da pridobimo zaupanje strank, posebno pozornost namenjamo vašim zahtevam. naši izdelki se uporabljajo za industrijsko avtomatizacijo, avtomobilsko elektroniko, medicino in komunikacije, informacijsko tehnologijo, novo energijo in druga področja. veselimo se, da bomo postali vaš najboljši partner pri distribuciji komponent!

Vrh